English | Deutsch
Keresés
0Termékeink
0Kereskedelem
0Kapcsolat
0Minőségirányítás
0Hírek, információk
0Állásajánlatok
0Oldaltérkép
Hírek
Energetikai szakreferensi összefoglaló 2017
MAL Zrt. "f.a." Energetikai szakreferensi összefoglaló 2017

K 2013
Látogasson meg minket a K 2013 19. Nemzetközi Műanyag- és Gumiipari Szakvásáron Düsseldorfban 2013. október 16.- 23. között a 7A pavilon C27. standján!

Sikeres REACH regisztráció
A MAL Zrt. a REACH előírásainak megfelelően időben regisztrálta gyártott termékeit: timföldek, hidrátok, zeolitok. A gallium REACH szerinti előregisztrációja és CLP szerinti regisztrációja is megtörtént.

Új termék katalógus
A társaság aktualizálta a termékeinek specifikációját is tartalmazó katalógusát, amely az érdeklődők számára letölthető formában rendelkezésre áll a "Termékeink" menüpont alatt.

A MAL Zrt. nyilatkozata
1.) A MAL Zrt. tulajdonosai felelősséget éreznek dolgozóik, beszállítóik és vevőik iránt. A magyar tulajdonú gyárban még a legnagyobb recesszió idején sem történtek leépítések, a cég a vevőit a pénzügyi világválság alatt is megőrizte és a cég vezetése mindent megtesz azért, hogy ez a helyzet a jövőben se változzon.

„A gát alól kiesett a talaj” - exkluzív interjú a MAL Zrt. vezérigazgatójával
Az ajkai vörösiszap-katasztrófa tavalyi bekövetkezte óta először adott átfogó interjút a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedő (MAL) Zrt. vezérigazgatója, Bakonyi Zoltán. A Live Info stábjának többek között beszélt a vörösiszap-katasztrófához vezető eseményekről, az elkészült szakértői véleményekről és arról, hogy érez-e személyes felelősséget Magyarország egyik legnagyobb ipari és ökológiai katasztrófája miatt.

Iszap és Pergőtűz.
Kiélesedett a konfliktus a Mal Zrt. és a környezetvédelmi államtitkár között, ami a cég működését veszélyeztetheti.

A MAL Zrt. Kárelhárítási és Újjáépítési Irodát létesített 2010.12.8.
A MAL Zrt. X. sz. vörösiszap tározója falának sérülése és elmozdulása miatt bekövetkezett ipari katasztrófa által okozott külső és belső károk mérséklése és mielőbbi gyors elhárítása érdekében a társaság Kárelhárítási és Újjáépítési Irodát létesített.

Közlemény a vörösiszap ügyben keletkezett károk enyhítéséről szóló kormányhatározatról
A november 5-én (pénteken) nyilvánosságra hozott kormányhatározat a MAL Zrt.-t nevezi meg az Ajka térségében október 4-én bekövetkezett vörösiszap-katasztrófa károkozójának.

További híreink »

Figyelemfelhívás!
A MAL Zrt. székhelye, számlázási címe és cégjegyzékszáma megváltozott! Székhely: 8400 Ajka-Gyártelep Hrsz. 598/15 ; Cégjegyzékszám: Cg. 19-10-500274

A MAL Magyar Alumínium víziója

A társaságcsoport tevékenysége a bauxit-timföld vertikumra irányul, kiaknázva a hazai és import bauxit forrásokat, fenntartva a hidrátok, timföldek és hulladék bázisú alumínium öntészeti ötvözetek gyártókapacitásait, törekedve a hidrátok és timföldek feldolgozottságának és az ezzel elérhető hozzáadott értékének a növelésére. A közép-európai térségben piacvezető pozíciót kíván elérni, illetve megtartani a következő termékeknél: vegyipari célú hidrátok, különböző felhasználású nem-kohászati timföldek, őrölt hidrátok és timföldek, tabulár timföld, zeolit, gallium.


Tudta-e Ön?

A társaság által elõállított alapanyagok a következõ termékekben mind megtalálhatóak:

 

  • félvezetők
  • járólapok, csempék
  • mosóporok
  • műmárványok
  • műszerfalak
  • padlószőnyegek
  • szaniter áruk
  • támszigetelők
  • tűzálló anyagok

 

Kapcsolódó galéria »


                        


 

A honlap fejlesztés alatt áll!


MAL - Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt. - 8400 Ajka, Gyártelep hrsz. 598/15. - mal@mal.hu
Cégjegyzékszám.: 19-10-500274 Adószám: 12516564-2-44